Hajhosszabbítás olcsón, európai és keleti emberi póthajak olcsón !

Póthaj vásárlása kedvező áron! Folyamatosan kedvező munkadíj Akár hétvégén is ! Ada Beauty Budapesten !

INDIAI I. OSZTÁLYÚ HAJ VAGY EURÓPAI MINŐSÉGŰ HAJ

Ez lényegében nem európai haj. Valójában ez jobb minőségű ázsiai, pakisztáni, indiai haj.Tulajdonságait tekintve, az európai hajhoz leginkább az India területén élő emberek haja hasonlít. Az indiai I. osztályú haj szálirányos, ezért nem hajlamos kócolódásra, de némileg vastagabb szálú mint az európai hajtípusba sorolható hajak, nagyon sötét és nehezen festhető mert általában sok vörös pigmentet tartalmaz.

A nem európai hajtípusba sorolható hajak mindegyikére jellemző, hogy mivel a hajszálak felépítése különbözik az európai hajtípusba sorolható hajak felépítésétől, ezért európai hajba rakva – főleg vizesen, amikor a két különböző típusú haj nyúlása nagyon eltér egymástól – hajlamosak lehetnek a kócolódásra.

ÁZSIAI HAJ VAGY INDIAI II. OSZTÁLYÚ HAJ

A II. osztályú indiai hajak általában nem szálirányosak (úgynevezett „non-remy hajak). Az ilyen hajak olcsón beszerezhetőek, de a nem egyező szálirány miatt kócolódnak, gubancolódnak.
A nem osztályozott ázsiai hajak pedig nagyon kemények és vastag szálúak.
A nem szálirányos illetve a nagyon kemény, vastag szálú hajak esetében sokszor kémiai eljárásokkal, savakkal eltüntetik a hajszálak külső védelmére szolgáló kutikula réteget, így a kutikula réteg pikkelyei nem akadnak össze illetve vékonyabbak lesznek a hajszálak. Az ilyen haj már könnyebben kezelhető lesz. Ez az ún. „HÁNTOLT” haj. Hántolás után szilikonos fürdőbe helyezik, ettől a haj fényesnek és egészségesnek tűnik. Az ilyen hajak egyik legnagyobb hátránya az, hogy pár mosás után a szilikonos felület lekopik és a kutikula réteg hiánya miatt a haj elkerülhetetlenül roncsolódik akár a mindennapi használat során is és ez a haj tönkremeneteléhez vezethet.
Csak akkor válaszd, ha nem számítasz hosszú ideig tartó viseletre (pl. alkalmi kontyok vagy ritkán hordott parókák amelyek száraz tisztítása megoldható). Ilyen hajat drágán venni pénzkidobás.

EURÓPAI HAJ

Az európai hajtípust származási helytől függően több csoportba sorolják. Az ilyen hajtípus egyik csoportja többnyire Európa déli részeiről, Spanyolországból – illetve az egykori spanyol gyarmatok területéről – származik és általában sötétbarna alapszínű. Némelyik természetesen egyenes, némelyik természetesen hullámos. Ez tartós, jó kinézetű és rendszeres gondozás mellett sok ideig használható. 
A másik csoport az ún. „kaukázusi” haj ami Oroszországból, Lengyelországból és Európa észak-keleti részéből származik ahol a genetikai jellemzők biztosítják a legjobb minőségű hajat. Ezek a hajak soha nem voltak kitéve különböző kémiai eljárásoknak (szőke haj szőke fejen nőtt) és lényegesen könnyebben dauerolhatók vagy színezhetők át ha ez szükséges. Az ilyen hajak vékony szálúak, könnyebben kezelhetőek mint a nem európai társaik, bár sok esetben a  vörös pigment tartalmuk magas.

 

Az európai hajak használhatók nyersen, színező nélkül (ha ugyan olyan színt  választasz mint a sajátod) de korrekt módon festve és ápolva is évekig viselhetőek. 
Európai haj hosszabbítására az európai hajtípus a legjobb minőség.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 90
Tegnapi: 76
Heti: 489
Havi: 1 495
Össz.: 133 245

Látogatottság növelés
Oldal: Hajtípusok
Hajhosszabbítás olcsón, európai és keleti emberi póthajak olcsón ! - © 2008 - 2019 - hoillesztesolcson.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: http://hoillesztesolcson.hupont.hu/ - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »