Hajhosszabbítás olcsón, európai és keleti emberi póthajak olcsón !

Póthaj vásárlása kedvező áron! Folyamatosan kedvező munkadíj Akár hétvégén is ! Ada Beauty Budapesten !

24936601_1.jpg

Mennyi hajat vásároljunk?


Hosszabbításnál minél dúsabb a saját hajunk, annál több póthaj szükséges. Kevés, vékonyszálú haj esetén 10-12dkg /100-120tincs/, dús, vastagszálú haj esetén 17-18dkg /170-180tincs/
Hajdúsítás esetén, amikor a póthaj és a saját haj hossza  egyforma hosszúságú,ennek a fele mennyiség is elég.

40-45 cm hosszúságú, 10 dkg copfból, kb 120 normál tincset lehet kihozni.

50-55 cm hosszú copfból pedig kb 100-110 tincs jön ki

 

Hogyan válasszam ki a póthaj hosszát?

 

 Próbáld ki, milyen hossz állna Neked jól. Tedd a copfot a tarkódhoz és akkor látni fogod, meddig érne. Az alábbi fotó segíthet abban, hogy körülbelül el tudd képzelni a hosszúságokat. A hosszt befolyásolhatja az illesztés módja és helye, illetve a saját testmagasságod. Magasabb   lánynak pl. csak a válláig ér egy olyan 40 cm-es póthaj, amely egy alacsonynak akár lapockáig.  Póthajjal kiemelhetjük vagy elterelhetjük a magasságunkról a figyelmet. Ha a póthajat göndöríteni szeretnénk számoljunk azzal, hogy a hullámok elvesznek a hosszból, a göndör póthaj egyenesítésével pedig  néhány cm-t nyerhetünk. 

 hajhossz.jpg

 Hajhosszabbítás vagy hajdúsítás után mennyi ideig maradhatnak fent a tincsek?


Az ideális hordási idő 2-3 hónap a lenövés miatt . Újra, többször visszarakható ugyanaz a póthaj.

Milyen póthajat válasszunk hajhosszabbítás-dúsításhoz?


Ajánlott a saját hajunkéval szerkezetileg, minőségileg megfelelő póthajat választani. Fontos! Előrecsomagolt póthajat ne vegyünk, ha csak nem 1 hónapra szeretnénk a tartós hajhosszabbítást!

Honnan tudom, hogy jó minőségű a póthaj?


Ahol garanciát adnak a póthajra elvileg nincs gond. Észrevehető már az első hajmosás után ha nem szálírányos, jó minőségű a póthaj, mert  kócolódni, csomósodni, rasztásodni fog.

Festhető, vasalható, göndöríthető a póthaj?


Igen, de figyeljünk arra, hogy az illesztett részekre (hajtőre), ne tegyünk balzsamot, pakolást mert a tincsek megcsúszhatnak. A hajvasalásnál ill. a hajsütővasnál szintén vigyázni kell a hajtőnél illesztett részekre.

Melyik a legkíméletesebb hajhosszabbítás, hajdúsítás?


A keratinos hőillesztés. A keratin hajunk, körmünk fő építőanyaga. Nem csak a legkíméletesebb, de észrevétlen hajhosszabbítási módszer is.

Mennyire fontos a póthajak ápolása?


Nagyon! A póthajnak nincs lehetősége önzsírosodásra, ezért fontos, hogy  kezelje minőségi hajápoló szerekkel, melyek biztosítják a haj nedvességtartalmát, selymességét, fényét ezzel tartós és hosszú időre megőrízve a póthajak kíváló minőségét. Vannak kifejezetten hajhosszabbítás-dúsításra, póthajakra optimalizált termékek.

Pl: ALFAPARF-Semi Di Lino

hajfény spray

hajvég ápolóolaj

hővédő

LATTE - Tejproteines pakolás ( kék dobozos)

latte.jpg

Hogyan mossam a hajam hajhosszabbítás, hajdúsítás után? 


Mindig hátrahajtott fejjel, hogy elkerüljük a haj összebomlását, valamint a haj mosását kifésülő mozdulatokkal végezzük, hogy ne kócolódjon.

Alkohol, gyümölcssav és kőolaj mentes samponnal.

Hőillesztés  előtt zsírtalanítani kell a saját hajat, vagyis meg kell mosni , ha lehet valamilyen balzsam mentes samponnal.


Fésülhetem-e a hajamat vízesen?


Hajhosszabbítás után ( előtte sem ) soha ne fésüljük a hajunkat vizesen, mert a hajszálak nedves állapotban a legsérülékenyebbek! 

Festhetem-e saját magamnak a póthajat?


Függetlenül, hogy eredeti emberi hajról van szó, a kémiai kezeléseket (festés, szőkítés, melír, dauer) bízzuk szakemberre, aki a munkájára garanciát vállal!


Kinek nem javasolt a hajhosszabbítás, hajdúsítás?


Nem ajánlott érzékeny-, korpás fejbőr, valamint drasztikus hajhullás esetén. Csak jó állapotú saját hajat szabad hosszabbítani. Allergia  előfordulhat.

Kinek ajánlott a hajdúsítás?


A hajdúsítás kíválóan alkalmas vékony szálú hajak tömegnövelésére, valamint ritka hajak esetén mennyiség kiegyenlítésére. A saját haj hossza feltöltésre kerül a póthajjal. A hozzáadott póthaj mennyiség (50-60gr) teljesen természetes és észrevétlen megoldást nyújt, mely megkülönbözhetetlen a saját hajtól. Hajdúsítás esetén a keratinos hőillesztés az ajánlott eljárás.

Mire ügyeljünk hajszárításnál, fésülködésnél?


Hajszárításnál a hajvégeket száríthatjuk meleg levegővel, a hajtövénél viszont már csak langyos levegőt használjunk! A langyos szárítást saját hajunk is jobban szereti, ezért ha időnk engedi langyos hővel szárítsunk. Melegebb levegővel formázni a már majdnem száraz hajat ajánlott.A fésülködést mindig a haj végénél kezdjük, onnan haladva fokozatosan felfelé. Alvásnál ajánlott egy copfot, vagy egy laza fonatot készíteni a gubancolódás elkerülése érdekében.

 

 Hajhosszabbítás után jobban hullik a haj.


Ha a póthaj szerkezete és minősége megfelelő, valamint ha megfelelő technikával  teszik fel és nem alkalmaznak gyantát, ragasztót, vaxot... akkor ilyen nem fordulhat elő.

A hajhosszabbítás árt a hajnak.


Nem feltétlenül. Ezért szükséges a megfelelő hajhosszabbítási technika és póthaj kiválasztása az egyén hajához. A túl vastag tincsek súlyát  nem biztos, hogy elbírja a saját tincs, így kiszakadhat, ezért ne ragaszkodjunk vastag tincsekhez.

A hajfelvarrás ajánlott és egészséges hajhosszabbítási módszer.


A hajfelvarrás már elavult és nem a legesztétikusabb. Hajhosszabbítás-dúsításra vannak modernebb módszerek, melyek egyáltalán nem károsítják a hajat és természetesebb hatásúak.


Szauna, szolárium károsíthatja a haj illesztését.


Nem. Egyik sem károsítja, vagy csökkenti a póthaj tartósságát.

 

 Mennyi időt vesz kb igénybe a hajhosszabbítás? 

 

Csak felrakás: kb. 2 1/2 - 3 óra 

 

Mennyi időt vesz igénybe a póthaj leszedés? 

 

Ha 2-3 hónap után szedjük le akkor kb.1-3óra,  attól függően, mennyire könnyen jön le az előző keratin és mennyire kócolódott be a hajtő. Ha megfelelően ápoljuk, akkor nincs, vagy minimális kócolódás a töveknél.

 

Mennyi idő és hogyan történik az újrakeratinozás? 

 

100 gramm haj (kb 100 tincs )1 1/2 -2 óra alatt készül el a helyszínen. Úgy történik, hogy az elhasználódott keratint levágom, ami max.1cm és új részt keratinozok fel. 

 

Ha egy napon belül szeretném leszedni és visszarakni a póthajat az mennyi idő? 

 

Az egész napos történet kb.5-8 óra mivel a póthaj tincseket a leszedés után újra kell keratinozni (új "ragasztóanyag", kristálykeratin kerül a tincsek tövére).

 

Ha egy év alatt pl. 4x ( kb. 3 havonta) leszedésre és újra illesztésre kerülnek a tincsek, mennyit veszít a póthaj a hosszából? 

 

A lenövés mértékétől függően 2-3 havonta kell általában újrailleszteni apóthajat. Alkalmanként csupán kb. 1cm-t kell levágni belőle. Így egy év alatt összesen kb. 4 cm-rel lesz rövidebb.

 

Rövid a hajam, meg lehet hosszabbítani? 

 

Már kb  5 cm-es hajon is szép hosszabbítást lehet készíteni, igaz minél hosszabb a takaró haj, annál esztétikusabb lesz a végeredmény. Nagyon rövid hajra nagyon hosszú póthajat tenni nem érdemes, mert húzhatja a sajátot.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 95
Heti: 497
Havi: 1 503
Össz.: 133 253

Látogatottság növelés
Oldal: Kérdések és válaszok a hajhosszabbításról
Hajhosszabbítás olcsón, európai és keleti emberi póthajak olcsón ! - © 2008 - 2019 - hoillesztesolcson.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: http://hoillesztesolcson.hupont.hu/ - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »