Hajhosszabbítás olcsón, európai és keleti emberi póthajak olcsón !

Póthaj vásárlása kedvező áron! Folyamatosan kedvező munkadíj Akár hétvégén is ! Ada Beauty Budapesten !

 

moni.jpgv.kati.jpgadrim.jpgadrienn.jpgsara.jpgerzsi.jpghajcsik.jpg4.jpg

Sziasztok!

 Egyre többen szeretnétek hozzám jönni amit nagyon szépen köszönök és hálás vagyok ???????? 
???? Köztudott,hogy én itthon dolgozom ezért ezt szeretném megosztani Veletek! ????
???? Bejelentkezés  Facebookon itt ezen az oldalon, privát üzenetben, vagy a hajvarazs3@gmail.com  e-mail címen.. Telefonon,  se SMS-ben nem tudok időpontot adni,infokat szívesen elmondom továbbra is telefonban hisz gyorsabb sokkal! 
???? Csak olyan Facebook fiókból tudom elfogadni a bejelentkezést melyen látható kinek fogom elkészíteni a haját, ha nem szeretnél megosztani képet magadról, nem  gond küldj képet privát üzenetben nekem,hogy tudjam kivel beszélek.
????A hajhosszabbítás átlagos hordási ideje 3 hónap. Minél sűrűbb a saját hajad, annál több gramm/tincs póthajra lesz szükséged. Felrakásra mindig frissen mosott (nem 1-2 napos) hajjal gyere, ez a Ti érdeketek,így lesz a legtartósabb a felrakás. Ha a hajadat tőlem vásárolod meg,csak az után tudom eltenni neked,hogy a haj ára ki van fizetve. A hajaknál 10%-os veszteséggel kell számolni a tincsezésnél,ezt mindig próbálom a minimálisra csökkenteni.  (Minden esetben 100 gr-nál pár grammal több súlyból kezdem a tincsezést. )  Saját hajjal való öszefestést nem tudok vállalni, csak póthaj festését tudom vállalni, asztalon. Ha a saját hajadat előre fested, igyekszem a póthajat is olyan színre festeni, vagy amilyenre kéred.

???? Új vendégeket, ha első alkalommal nem jön el és le sem mondta az időpontját  időben ( 3-4-5 nap), legközelebb csak előleg fizetése után vállalok ami 5000.-ft. Ez egy foglaló,ha az időpontra nem jössz el vagy 1-2 nappal előtte mondod le/variálsz ez az összeg nem jár vissza. Ha el jössz természetesen a végösszegből le vonódik. Időpont módosításra amennyiben tudok olyan  új időpontot mondani,ami Neked is megfelel, megbeszélés alapján, egyszer van lehetőség, szintén időben.
???? Személyes konzultáció továbbra is ingyenes,gyere el nyugodtan és mindent át beszélünk. 
???? A munkámra garanciát vállalok, tehát ha a 2.honapban esik ki tincsed,  gyere el és INGYEN vissza teszem! 
???? Hozzám mindig kíséret nélkül,egyedül érkezz, mivel a munkahelyem egyben a saját lakásom! Ha már megismertük egymást, akkor is közöld előre, ha az újabb időpontra nem egyedül szeretnél jönni, azt megbeszéljük.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 95
Heti: 496
Havi: 1 502
Össz.: 133 252

Látogatottság növelés
Oldal: Képek
Hajhosszabbítás olcsón, európai és keleti emberi póthajak olcsón ! - © 2008 - 2019 - hoillesztesolcson.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: http://hoillesztesolcson.hupont.hu/ - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »